Известие

Collapse
No announcement yet.

радиатор климатроник алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• радиатор климатроник алфа 156

колеги искам да попитам знаете ли дали ако се свалят мокетените кори които са до централната конзола ще има достъп до радиаторчето на климатроника.питам защото искам да го почистя в една автомивка с помоща на пара под високо налягане, че яко мирише като пусна климатика а е сменено всичко.избягвам варианта да свалям централната конзола.
    поздрави!

п.п. предполагам че самото радиаторче се намира именно там а не под жабката!колата е 2000ната преди фейса!

Пробва ли със спрейчетата които се изпръскават в купето точна за тази смрад ?
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

къде се пръцкат тия спрейчета?
      JTD 105+

Comment

не съм пробвал със спрейове защото не знам какъв да взема.някой пробвал ли е със спрейове и как точно става цялата работа?

Comment

Колега аз съм ползвал този http://goo.gl/2dyUvj

Има ефект и спира да мирише, но не е много траен, горе долу 2-3 пъти в лятото трябва да се пръска за да не мирише, при мен поне само лятото мирише, зимата няма проблем. Казаха ми, че се получава когато въздуховодите са студени когато колата се напече докато е в престой се получава конденз и се образуват гъбички ли нещо такова и от това мирише.

Спрея го взимах от kaufland но тази година не съм купувал имах останал. Не зная дали имат още, не беше много скъп. Пръскаш във всички духалки, към спрея има дълго маркучле, и след като напръскаш затваряш духалките и оставяш така колата. Мисля, че пишеше и на самата опаковка как се използва.
          147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

току що взех от Лукоил спрей за климатици.изпръсках го в духалките и пуснах да върти въздуха в купето като климатроника беше на минимални температури.Оставих я да бачка около 15 минути.Аромата е много свеж и приятен.Надявам се да има Ефект поне до другото лято!

Comment

За пълен ефект се пръска в кутията на филтъра.Вентилатора на мах. и нещата заспиват.

Comment

спреят в много течно състояние излизаше и не посмях да пръскам по перката да не изпуши моторчето нещо.с времето ще си покаже колко има ефект тази процедура

Comment

на моя которник не мирише климатроника, обаче като се намокри филтъра и тогава замирисва. сменям го и се оправя работата. само не ми е ясно защо ми се намокря филтъра при дъжд. уж всчико е здраво там. кори мори уплътнения.
                  JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
                    на моя которник не мирише климатроника, обаче като се намокри филтъра и тогава замирисва. сменям го и се оправя работата. само не ми е ясно защо ми се намокря филтъра при дъжд. уж всчико е здраво там. кори мори уплътнения.
                    Е трябва да има някакава интрига.Едно време имах жигули и когато вали дъжд под педала на съединителя се събираше локвичка.Това само като стои на паркинга и вали дъжд.Иначе в движение при проливен дъжд, на автомивка, пробвал съм дори с градински маркуч да тече половин час няма помен от теч, повдигнах уплътнението на джама и го залепих много съвестно със силикон, огледах и уплътних всички възможни отвори откъм двигателния отсек през които минават разни кабели и други неща и пак така.И така си и отиде.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                    X